Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin çıkmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları orantılı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mutabık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanoğluın basit tahliye olmalarını sağlamlar.

Montaj: Yangın kapısı, güzel şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla bile sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler de çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı Ne Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedi bir durumda insanoğluın rahat bir itmesi ile içeriden hariçya essah açılmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Sevinme ilkesinden Yangın Çıkış Kapısı hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir gestaltda olan bu tasarlar tehlikeli durumların erkân göstericisidir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi altına kırmızıınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yangın kapısı kişi kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Bunun sinein bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Montaj: Yangın kapısı, yakın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Ekseriya yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın meydanından Yangın Kapısı hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Report this wiki page